Informasjon fra styret i skiavdelinga i Melhus IL

Postet av Laila Adolfsen den 3. Jan 2021

Godt nyttår til alle skiglade melhusbygg 😊 

Nå er det slik at økende smitte fører til innstramminger, og Melhus idrettslag har stengt ned deler av virksomheten. Hovedlaget i Melhus IL gikk ut med denne informasjonen nå i kveld:

«All innendørsidrett, med unntak av toppidretten, anbefales utsatt til etter 18. januar. I tillegg anbefales kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke bør gjennomføres i denne perioden.»

Utendørs aktivitet får fortsette så lenge vi er nøye med avstand og god hygiene. Vi ser dessverre at organisert virksomhet for den yngste treningsgruppen ikke kan holdes i den perioden vi nå er inne i fordi det er vanskelig å opprettholde god avstand for de unge utøverne. De som deltar på den yngste treningsgruppa vil få noen innspill fra sin trener på hva de kan gjøre. Lysløypa er åpen for alle på kveldstid, så lenge kravet om 2 meters avstand er opprettholdt.

Vi hadde også planer om å opprette en treningsgruppe for de som er født i 2013. Vi har mottatt henvendelser fra noen født i 2014 som ønsker å gå på ski, og vi tenker at de skal også få være med, men vi avventer oppstart for denne gruppa da situasjonen er som den er. Vi legger ut informasjon på hjemmesiden til skiavdelingen, følg med der.

Når det gjelder poengrenn, så har vi tenkt å gjennomføre dette, men ikke slik det har vært gjort før. Planen er å legge ut poster for de som går uten tid, så kan familier dra ut og finne disse når det passer for dem. Det blir ikke startnummer og heller ikke noe navneopprop ved målpassering, men vi vil trekke ut premier for de som deltar. Vi håper også at vi kan få til et arrangement utpå våren, hvor vi gjennomfører et renn med startnummer og navneopprop ved målpassering, kanskje på helgetid. Smittesituasjonen vil avgjøre hvorvidt dette er gjennomførbart.

For de som går på tid, vil vi i samråd med kommuneoverlegen avklare hvordan vi kan gjennomføre dette. Det vil bli begrensninger i forhold til antall deltakere og strenge krav om smitteverntiltak. Informasjon ang poengrenn med tidtaking vil komme rundt 15. januar.

Alle som skal delta på treningsgruppene til Melhus IL ski, må melde seg på via Spond, dette gjelder også de voksne som følger barnet – dette for å kunne gjennomføre smittesporing dersom dette vil bli aktuelt. I tillegg ønsker vi at både utøvere og foresatte gjennomfører idrettens koronanettkurs https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

Ellers: Hold deg hjemme dersom du føler deg syk, har luftveissymptomer, eller hvis noen i din husstand er i karantene. Viktig med god hygiene, hosting og spytting må gjøres i GOD avstand fra andre. Hold 2 meters avstand til andre når du er i aktivitet. Med dette ønsker vi at vi alle holder oss friske, og for all del – hold dere i aktivitet folkens! Dette klarer vi 😊


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline