Melhus IL ski inviterer til

Poengrenn

2021


Poengrenn med tidtaking:

Torsdager fra 21. januar - 4. mars (ikke i vinterferien). 6 løp totalt. Åpent for utøvere fra 6 år og oppover (ingen voksenklasse). Maks deltakerantall: 75 (hvis vi blir flere, vil aktive utøver i Melhus IL ski prioriteres). Kun 1 voksen følger hver løper. Viktig med god hygiene og å holde avstand. Ingen kiosk eller utdeling av saft. Enkelstart. Vi veksler mellom fristil og klassisk teknikk. Ansvarsoppgaver vil bi gitt foresatte. Følge med på facebooksiden til Melhus ski.

Priser: 100 kr pr renn, 300kr for 3 eller flere renn, 600 kr for familie.

Premieutdeling ved siste arrangement til våren.

Distanser:

For de født før 2010: 1 km. Født 2010-2009: 2km, 2007-2008: 3 km, 2006 og oppover: 5 km

Spørsmål rettes til Laila Adolfsen: lailahanssen@hotmail.com


Poengrenn uten tidtaking:

Dette gjennomføres som en skattejakt / natursti hvor man drar opp i lysløypeanlegget i Skjetnemyra når det passer. 

Vi lanserer ett alternativ til årets poengrenn....nemlig en NATURSTI PÅ SKI i Skjetnmyra😁 . Hver uke fra nå vil det bli satt ut bilder av dyr 🦁🐔🐧🐺 i 1km og 2km lysløypa (skal ikke se bort i fra at utover i sesongen vil det gjøres noen krumspring på løypevalg🤠). Byttedager av løype blir torsdag kveld og man bestemmer selv når i uken man vil gå runden sin, på den måten sprer vi oss 👏
NATURSTI PÅ SKI passer for alle og det fungerer slik at en må huske på hvilke dyr en har sett på runden og etterpå melde dette inn i ett skjema som det finnes link til under. Da er en med i en ukestrekning av ett gavekort samt får en deltakerpremie ved avsluttet sesong, forhåpentligvis på en "åpen dag" i skileiken hvis smittevernhensyn tillater dette i mars.
Poengrenn er vanligvis en viktig inntekt for Melhus Ski så håper så mange som mulig støtter opp om klubben og kaster seg ut på NATURSTI PÅ SKI minimum en gang i uka fremover. Det koster 200kr for sesongen som vippes Melhus Ski ved første innmelding av dyr!!
Link til innmelding av sette dyr: https://forms.gle/2mbUgkUG2PoEqsgM6

Påmelding for poengrenn uten tidtaking:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb9lXqJcgrvM_60l48q082BRn4y18Qg_yDl4zIrXFVweIHZw/viewform


God skitur!! 😎