Vintertrening i gang med nattløp onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Okt 2019


Den lange treningspausen på 14 dager er over! 

Onsdag kveld 30. oktober braker det løs med vintertrening fra Brekkåsen idrettsbarnehage. Da er det o-løp med løyper for alle lagt av Eivind. Start er fra kl 1830 og utover til drøyt kl 1900. De voksne trekker inn i salen og tar en times sirkeltrening og litt kartarbeide, mens rekruttene tar fri til neste onsdag.

Så lad lyktene - finn tak i gode vintersko - ta på gode klær etter været - ta med brikke og kompass!
Vi regner med å gjennomføre over 20 treningskvelder innen det blir bart i marka til våren. Hver tredje onsdag blir det o-løp hvor store og små kan stille i ulike løyper.

Så kommer to uker med løping og eller innetrening - alt dette etter et kjent mønster fra de 6 siste åra. Rekruttene har bare inne disse to ukene, mens de voksne kjører 1 time løping og 1 time sirkeltrening.

Fikk nylig beskjed fra kasserer om at vi ikke hadde råd til tredemølla til venstre i år heller, så da kjører kjent opplegg!

Rekruttene har en innetrening med kombinasjon av bl.a. ballspill, kartarbeide og hinderløp.
Innetrening for voksne er oftest sirkeltrening med kartarbeide i pausene. Ser det ut til at det er lettere servering på treninga over, så stemmer det for så vidt. Det er imidlertid unntaket!