Innkalling til Årsmøte i Melhus Idrettslag 2021

Postet av Simen Bruheim den 20. Jan 2021

Til medlemmene i Melhus Idrettslag

20.01.2020/Melhus

Innkalling til årsmøte i Melhus Idrettslag 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Melhus Idrettslag. 

Årsmøtet avholdes 23.mars klokken 20:00 i 2.etg i klubbhuset i Gruva.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 1.mars 2021] til leder@melhusil.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes som du finner nederst i innlegget.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke (15.mars 2021) før årsmøtet på www.melhusil.no og lenke via våre Facebook-sider.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Melhus Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Årsmøtet i Melhus Idrettslag blir med forbehold om koronasituasjonen avholdt fysisk, og kan bli endret til digitalt. I så fall blir årsmøtet avholdt i Microsoft Teams, og vil bli varslet i god tid med ny innkalling til samme tidspunkt. Se lenke for informasjon om digitale årsmøter som Melhus Idrettslag følger: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/digitale-arsmoter/

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Melhus Idrettslags lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder i Melhus Idrettslag, Simen Bruheim, kontaktes på telefon 40849074 eller e-post leder@melhusil.no


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i Melhus Idrettslag

Forslag til sak:

Forslag til sak til Årsmøte.docx


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.