Poengrenn 2023

Postet av Robert Grøtheim Horghagen den 26. Des 2022

Melhus SKI inviterer alle store og små til Poengrenn 2023

Bli med å gå poengrenn sammen med oss i vinter. Her møtes vi som synes det er kjempestas å gå med nummer på brystet og få navnet vårt ropt opp ved målpassering, og som liker å konkurrere med oss selv eller andre. Aldersklasser fra 0-100 år! Felles for oss alle er pur skiglede!

 

Sted:              Skjetnmarka skistadion

Tid:                 Torsdager kl 18.00, fellestart i puljer valgfri distanse (uten tidtaking) og 19.00 (med tidtaking)

                        Første renn arrangeres 12. januar ( 12, 19, 26 januar, 2, 9 og 16 februar, samt 2.mars)

Påmelding:   I dette skjemaet( https://forms.gle/S4TPVFYV5xYASVK18) for de uten tid samt før det første rennet for de på tid, for resten av sesongen blir det egen påmelding i spond for de på tid.

Startnummer vil bli utlevert på første renndag (fra kl 17.00) og beholdes helt til siste renn for de uten tid. De på tid vil få utlevert startnummer hver gang og må også melde seg på hver gang i egen påmelding i Spond. Dette betyr at de som ønsker å gå på tid må gi melhus ski beskjed om å legges inn i spond for å bli med på rennene etter det første rennet også. Det er også mulig å melde seg på uten tid nå og senere i sesongen prøve seg på et renn med tid, ta bare kontakt underveis så legger vi det inn i spond.

Startkontingent kr. 300. Familie kr. 500 for alle renn. (Enkeltrenn kr 100 hvis etterpåmelding senere i sesongen) VIPPS: 506903 - Melhus Ski (Vipps gjerne før dere kommer pga dårlig dekning)

Det arrangeres til sammen 7 renn i løpet av vinteren. De som ønsker å gå uten tidtaking går valgfri distanse, mens øvelsene vil variere for de som går med tidtaking. Datoene er 12, 19, 26 januar, 2, 9 og 16 februar, samt 2.mars med avslutning (eget klubbmesterskap og Melhusbanken Langrennscross kommer etter dette i mars)

Det blir varm saft etter målpassering, café i skytterhuset og premie til alle etter endt sesong den 2.mars.

For mer informasjon se vår hjemmeside og facebook.com/melhusski, følg gjerne med på facebooksiden hvis det blir dårlige forhold/kaldt og vi ev må avlyse på kort varsel.      

Vi gleder oss til å se deg på startstreken!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Robert Grøtheim Horghagen