Feiring av Verdens O-dag avsluttet med stormønstring på Grønneset!!

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Mai 2019


Disse kan illustrere o-gleden på Verdens O-dag. Noen av våre nye rekrutter av året med nyervervet løpsskjorter etter sine løp på Grønneset i kveld.

Stefan hadde lagt fem løyper i kryss og tvers på Grønneset der løpere både fra Leik og Melhus møtte opp i hopetall. Lek hadde lagt sitt O6`er-løp hit og de stilte med over 40 løpere - noen rekrutter, men flest voksne spreke, kjente travere. Løypene ble svært godt mottatt av alle.Stafan med assistenter har full hyre med å ekspedere tilstrøminga av o-løpere.

Det ble et yrende liv på Grønneset når Leik og Melhus mønstret sitt mannskap på Verdens O-dag.


Melhus kunne skilte med enda flere løper i kveld enn sist onsdag. All-idrett deltok også denne gangen og de viste virkelig stor iver. Mange av disse og også andre rekrutter løp flere runder og løyper og fikk nesten ikke nok tid til løpingen. Runde på runde ble det på mange og like blid!Leik med en stor tropp.

All-idrett fra Gimse og Høyeggen stilte nærmere 20 barn med følge og utgjorde en stor del av Melhus sine løpere. Alle svært ivrige og flere løp mange runder og endte i ordinær nybegynnerløype til slutt.


Dette var tredje og siste løp i Rekruttcupen og Hege kunne både servere kaker, saft og kaffe og i tillegg premier for vel gjennomført rekruttcup, Sola vendte også tilbake etter ordre fra Hege, så her var det mange fornøyde deltagere!Kø i påmelding både hos Melhus og Leik som hadde egen påmelding.

Atle hjelpe rekrutter av gårde i sin løype


Så til slutt fikk vi delt ut noen løpsskjorter til rekrutter som vil satse på orientering framover - utdeling så langt lageret rakk og det gjorde det ikke! Her er det bare å hive seg på ei ny bestilling!Samlingsplass og løpsområde i ett.

Etter løpet er det minst like vanskelig å bestemme seg for premie som det var å finne poster under veis.

Her er resultater fra kveldens løp.