Dugnad og trening i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Mar 2019


Her er en fin blanding av ansatte ved Studentsamskipnaden og dugnadfolk fra o-avdelinga etter endt jobb.Det hele startet onsdag ettermiddag med pizza for å få opp spiriten før bæringa. Så var det å bære ned bilagsmapper for de to siste åra fra 2. etasjen på gamle kjemibygget NTNU via kjelleren og opp i en lastebil. Mange kg og mange høydemeter ble det for oss 7 i dugnadgjengen. Etterpå forflyttet vi oss til et fjernlager på Nardo hvor vi først fraktet ut mange hyllemeter med permer som ble kastet og senere lagt inn kassene som vi hadde med fra Gløshaugen. Alt i alt en to timers jobb - utenom bespisningen.

Da var det akkurat passe å dra til Brekkåsen for onsdagstrening. Eivind hadde lagt linjeorientering for intervall-trening i boliggatene. Mye kroker i sørpa fikk opp dampen.

Etterpå en liten time med sirkeltrening hvor vi hadde leid inn Åge og Sambandet som rytmebakgrunn: Styrkende alt med seg. Det hele avsluttet med tomanns-hinderstafett der det var innlagt et puslespill hvor det var viktig med god terrengblikk, kombinert med valg av kartsymbol. Se en liten snutt fra dette her.