11 løpere på o-løp

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Apr 2019

Martin inviterte til vintertrening og gate-o-løp fra Bankhallen på Melhus i kveld. 11 løpere og en hund gjennomførte sine løp på barmark og nesten tørr grunn, fordelt på kort, mellom og lang løype. Det lå an til å få testet beinmuskulatur i vinterdvale i høy fart. Hadde vintertreninga gitt resultater? Er vi i rute til sesongen? Resultatene kommer etter hvert under resultater på denne siden.

Hege og John ser veldige fornøyde ut etter gjennomført o-løp på vestsida av Gaula på Melhus.

Etter løpet trakk de treningsglade inn i bankhallen og gjennomførte ei sirkeltreningsøkt på kunstgresset med Martin som sprek instruktør. Diverse muskelgrupper kommer til å varsle fra om et par dager. I langpausene ble det diskutert veivalg på langløypa fra et tidligere bedrifts-o-løp i Sjetnemarka. Skikkelige veivalgsstrekk med stor høydeforskjell legger til rette for veivalgsdiskusjoner. 


Allerede i morgen, torsdag 4.4. er det sprintkonkurranse med flere deltakere fra Melhus. Sesongen har så smått kommet i gang, men det braker først løs fra uke 17 etter Påske, så det er noen dager igjen å prikke toppformen for melhusløperne.