Nordgardsmyra på Brekkåsen var full av små og store o-løpere i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Mai 2019


Pulje etter pulje ankom samlingsplass i kanten av Nordgardsmyra på Brekkåsen i kveld. Rekruttcup 2 stod på programmet! Første løp gikk av stabelen ved inngangen til Melhustorget lørdag.

Litt forkiling ved påmelding var ikke til å komme utenom da vi ble litt tatt på senga av den store tilstrømningen i kveld. Vi har bare et overslag over alle som stilte til start, men godt over 70 personer var nok til stede. De fleste registrerte seg, men nokså mange var følge til sine håpefulle uten brikke i hånda. Ekstra mange ble det, da All-idrett ved Gimse hadde lagt treninga til vår løp. Ikke riktig alle fikk sitt eget kart, men samarbeide duger godt i skogen også.

Her er for resten et blodferskt tidsbilde fra skogen i kveld: Mye gøy i skogen i kveld! 4 fra allidretten løp avgårde i retning en post, Men oppdaget plutselig en motsatt retning, så de bråsnudde. Fortvilte foreldre ropte «STOPP, dere kan rote dere bort». «Sånt skjer i villmarka» ropte de tilbake, fortsatt motsatt vei, i fortsatt høy fart.

Eivind hadde lagt ut 28 poster i og rundt Nordgardsmyrene i 6 ulike løyper. Det ble mange retningsforandringer og mange byks over grøftene. Det heftet ikke - mange løp flere runder eller flere løyper så myrvatnet skvatt. Nesten-katastrofe for noen som tråkket uti der fastmarka var fraværende: Vilt, Vakkert og Rått som det heter i o-sporten. 

Stein Ivar og Kåre hadde hendene fulle med å veilede de mange toppivrige rekruttene og etter innkomst ekspederte Hege kake, saft, frukt og kaffe til den store gullmedaljen. Masse rødkinna og oppglødde løpere ble det på samlingsplassen i det flotte, skarpe vårværet.

Men - hvem vant? ALLE! Oversikt over alle vinnerne på Brikkesys.

Her kommer flere bilder: 

Flere bilder er lagt på Bildegalleri på hjemmesida og som egen nyhetssak.

Da er det bare å kvesse opp løpeskoene, ta med kompass og brikke å møte opp på Grønneset neste onsdag den 15. mai til 3. og siste løp i Rekruttcupen.
Etter det starter Orkla Gaula-karusellen og vår egne O6`er. Bare heng på info på hjemmesida!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.