Trening og opplæring fortsetter på Grønneset onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Mai 2019


Slik så det ut på Grønneset for to år siden. Det var 1. løp i Orkla Gaula-karusellen og vi feiret en solid løpsseier med en dukkert - ja, noen i hvert fall!

Vi møtes på samlingsplassen like ved parkeringa på Grenneset onsdag 15. mai og det hele starter kl 1800. Her er kjørerute til Grønneset. Plassen er nok kjent for de fleste, men det er en idylliske plass med flott grasvoller og fin strandlinje avbrutt av lave skrinne åser.

Stefan har lagt fem løyper til oss mellom 1 km og 3 km. Det er et begrenset område og ganske greit og trygt for nybegynnere. Vi vil veilede alle som trenger det så langt vi rekker og det er Kjell Rune og Eivind som vil bistå mest.. Vi har dratt fram noe små kompass fra glemselen som vi kan låne ut til som trenger det. For å få til litt lengde på de lengste løypene må det til med mange poster og mange retningsforandringer, så her må vi holde tunga rett i munnen.

Dette er siste løp i vår Rekruttcup og etter løpet blir det premieutdeling og en enkel servering. Ellers får vi besøk av gode o-løpere fra Leik som har lagt ett av sine interne O8`ere til denne kvelden. Veldig moro!