Vi smøg oss så vidt framfor Leik i 5. løp i karusellen!

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Aug 2019


Det var virkelig en heroisk innsats av laget på Fremo onsdag kveld! Der vi stilt med over 30 løpere som som gjorde at vi klarte å ta en knapp seier i lagkonkurransen for kvelden - gratulere! Sammen lagt har vi dermed fortsatt nesten 600 poeng å gå på før karusell-stafettkvelden om 14 dager. Det er et godt utgangspunkt for en sammenlagtseier - det kan gå!!

Som alltid er det et godt oppmøte som er viktigst og det hadde vi. Ellers har vi mange gode individuelle prestasjoner i flere løyper. Vi kan starte med de to på bildet som er Stein Ivar og Kjell Rune og den rekkefølge. De tok for seg av de to øverste plassene i Rød løype med Kristoffer på en sterk 3 plass. Det ble også sammenlagtliste for den klassen i år. Flott!

I Blå løype tok Audun en ny andreplass bak Andreas Sølberg som også ble sluttresultatet i løypa.

Grønn løype ble som ventet Leikdominert, men Hege begynner å komme seg etter en svak formdupp med forkjølelse midt i sesongen.

Vi har flere gode plasseringer i Hvit løype i år, men det har Leik også. Onsdag kveld var det Eivind som kom nærmest med en 4.-plass, mens Kåre ble best av oss sammenlagt.

Odne Sundet fra Leik tok innersvingen på våre kjappe ungdommer i Gul Løype igjen, men bare så vidt. Sigurd og Johannes L var like bak med Martin i hælene. Gul løype er Melhus-dominert og det er god grunn til å neven flere av våre dyktige ny-rekrutter som tar seg gjennom løype på en fin måte. Erik, Ingrid P, Ingrid T og Hanne har virkelig fått sving på o-teknikken! Og ikke nok med det og nærmest under radaren, har flere rekruttforeldre tatt mange steg oppover i sin første sesong og siger oppover på resultatene i Gul Trim for hvert løp.

Våre nye rekrutter har i år fått tidlig taket på o-teknikken og startet tidlig i Gul løype (C). Dermed har vi i flere løp hatt uvanlig få i nybegynner, også det denne gangen.  Men Jenny og Erlend gjennomførte med glans!Denne gjengen fra Leik beit godt fra seg i 5. løp, men vi klarte det igjen.

600 poeng er ikke noe særlig trygg ledelsen, så stafett-kvelden i Børsa først på september blir ingen enkel parademarsj. Det kan tvert imot bli ulidelig spennende.

Men vi skal greie dette - og da med vårt beste våpen:Masse løpere!!

Resultater finner du på Brikkesys.