Fullt av ivrige ungdommer på Tambartun.

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Aug 2019

Spente ungdommer rett før fellestarten150 barn og ungdommer deltok på ungdomsløpet vi arrangerte på Tambartun torsdag 22. august. Det var et yrende liv med blide ivrige folk. I år hadde vi fellestart for de eldste løperne fra 13 år og oppover. Så det ble stor fart og mye spenning i skogen. Det var korte løpstider og mange løp under 8 min på kilometeren. Kretsens ungdomsløp skal være et lavterskeltilbud hvor orienteringsglede og mestring ska ha høyest fokus. Derfor arrangerer vi ungdomsløpene i trygge omgivelser på Norgardsmyra.

Kåre hadde laget flotte løyper i år også. Det å være løypelegger er en krevende jobb og Kåre hadde lagt ned mye arbeid i å få til løyper som gir løperne en god opplevelse i skogen. Løypene med fellestart hadde sløyfer for å gi rettferdig spredning av løperne. Nybegynnerne hadde løyper som hadde poster langs stien og C-løperne hadde poster som lå litt lenger vekk fra stiene. For å få til alt dette så satte Kåre ut 42 poster i skogen. 

Tambartun er en perfekt arena for ungdomsløp. Vi hadde i år publikumspost og et flott oppløp inn til mål. Denne gangen fungerte resultatservicen meget godt og alle løpere fikk sine premier innen rimelig tid.  

Vi synes det er artig å arrangere ungdomsløp og det var kjempeflott at 7 av våre løpere deltok. Alle fikk til fine løp. For noen var det første gang de startet med enkeltstart. Og det var sikkert litt spennede, men det gikk fint. Og plutselig så traff de venner i skogen.


Mange stemningsbilder finner du  her.

Video fra fellestarten finner du her.