Stafett og Grand Finale onsdag i Børsa

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Sep 2019


Flott bilde! 

Slik gikk det i karusellen i 2017 med seier for året og pokal til odel og eie. I fjor ble det ikke kåret noen lagvinner, så i år starter vi på med en helt ny pokal. Og vinneren av årets lagkonkurranse kåres i Børsa onsdag den 4. september!

Vi har 633 poeng å gå på og det er ikke noe om vi skulle snuble på målstreken. Det er satt opp stafettlag som er sendt Børsa og de blir sendt med O-nytt. Vi fyller pr. nå 6 lag med 3 løpere hver. Så er det viktig å fylle på med løpere som ikke starter i stafetten, for det er vanlige løyper i tillegg til stafetten. Bare møt opp og gjennomføre ei løype, så blir det 50 poeng for laget - alle er like viktige. Men husk at løype skal bli godkjent, så sjekk koder og løp sikkert!!!

Oppmøte for felles kjøring fra Melhusbanken onsdag kl 1700. Stafetten starter kl 1800 og individuelt starter forløpende. Vii reiser telt for det er meldt litt regn. 

Da skal en fenomenal karusell-sesong krones med seier!

Merk også at det blir stor premieutdeling etter stafetten, der det premieres alle under 17 år som har deltatt i de tre individuelle løpene i sommer. Så blir de tre beste i hver løype premiert og selvsagt blir lagpokalen delt ut til det vinnende laget. I tillegg er det en pokal for selve stafetten som Leik har noen napp i fra før og det skulle vi ha gjort noe med også. Dette blir spennende!


Innbydelsen fra Børsa kommer her: