Gimse by Night og siste løp i O6`eren onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Sep 2019


Alt er klart for et spesielt løp som Gimse by Night er. Her er starten i 2018. 

Gimse by Night er et terminfestet nærløp i Eventor og vi får besøk av mange spreke løpere i kretsen bl.a.fra  NTNUI og lag rundt oss. Løpet går som fellesstart for de to lengste løypene noe som er svært sjelden i nattorientering. Løypene er lagt med gafling som er betegnelse på spredingsmetoden i løypene og her benyttes bl..a. sommerfugelvinger med korte runder med en post som er felles for disse rundene. Løypene kan ha flere slike fellesposter med vinger. I fjor så dette slik ut fra en fellespost. Som vi ser er det skikkelig plaskregn, men i år er det meldt vesentlig bedre vær uten at det blir mindre spektakulært av det.


O6`er nr. 6. For vår egen del i tillegg  det siste løp i O6`eren og er med i poengberegningen for den. Løpet går fra Saga på Brekkåsen onsdag 25. september har flere starttidspunkt: For de som løper klasser som har Ny og C-løyper er det fri start like ved Saga og vi regner med å kunne sende ut løpere fra litt etter kl 1900. Fint å drøye det til det er mørkt omkring kl 1930? Fellesstarten for B -og A-løypene går kl 2000 fra Grustaket rett opp for krysset Hollumsvegen/Klemets veg. 

Bruk denne tabellen for å finne klassen din (som skal være den samme som de andre O6`er-løene i sommer):

Vi regner med mist like god påmelding som i fjor da det var 130 på listene. Det er begrenset parkering i området, så det hadde vært fint om klubbens løpere kunne parkere bilene ved Capro og gå bort til Saga.

Det hadde vær flott om dere kunne melde dere selv på Eventor eller til Eivind (eivibak@online.no) innen søndag kveld eller senest tirsdag kveld for å få lagt det inn i Eventor før nedlasting til løps-pc. Eller er det greit å møte opp onsdag kveld også for påmelding like før start. Merk at det ikke er startkontingent for MIL-løpere.

Møt opp i vanlige o-klær, godt fottøy, brikke, kompass og full-ladet lykter til en uforglemmelig kveld.