Nattløp fra Valshaugen

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Okt 2019


Løypelegger bød på utfordrende løyper i mørket under kveldens treningsløp i orientering fra Valshaugen ved Lete. 5 løpere fra andre klubber og 11 melhusløpere fullførte sine løp, fordelt på fire løyper. Etter innkomst ble veivalg og årsak til bomming diskutert løperne mellom og mange pustet tungt etter målgang.  På grunn av høstferien, var deltakelsen en del lavere enn ellers, men det begrenset ikke løpegleden til de frammøtte. Etter målgang ble sjokoladekake, saft og kaffe fortært, og nye erfaringer i marka etter mørkets frembrudd ble tatt med hjem. Noen var ganske ferske på nattløp, selv blant de voksne var det deltakere som kun hadde 1 nattløp fra tidligere på merittlisten. 


Stein Ivar og Ola er raske løpere begge to. I kveld trakk unggutten fra Leik det lengste strået og fikk raskeste tid i A-løypa. 40 minutter i kveldens terreng er en god tid. Selv om man vinner, kan man bomme. Her blir veivalg diskutert. Ingen hadde eksakt samme veivalg, så det er alltids noe å ta med seg fra andres fortellinger etter løpet.


3 blad barnebarn til Martin kom fra byen for å løpe i kveld. Alle fant fram i mørket og koste seg med kake og saft etterpå. Løypelegger og arrangør fyller på saft. 


Tone (Leik) og Gunleiv (Melhus) diskuterer utfordringene med nattløp.


Lerli-gutta: Far John og sønn Kristoffer utfordret hverandre i langløypa i kveld og fullførte med stil og et stort smil.


Resultater fra kveldens løp finner du her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.