Rekrutt og voksne i skjønn forening i kveldens trening

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Nov 2019


6 rekrutter møtte til første inne-trening i høst - alle jenter i  10- 13 års alderen. Det ble litt elefantball til oppvarming før det ble diskutert kart-tegn og farger. Så ble det kart-tegnstafett i ei hinderløype med Magic square hvor det er om å gjøre å orientere kartet ved hver post. Eivind ledet treninga over 1,5 time som gikk som en røyk!


Martin ledet voksen-treninga som startet med intervall-trening. Det var lagt ei løype på Gimsekartet med "poster" som var merket i marka med refleks-skjermer.

Løperne fikk velge blant to løyper og det skulle løper drag mellom postene avbrutt av en liten pause ved hver post. Smart og morsomt ble det i et veldig flott høstvær!

Etterpå fortsatte treninga inne med sirkeltrening og litt veivalgstrening for de 12 som møtte fram.O-avdelinga prøver ut en lettere treningsjakke enn de to vi har fra før som er best egnet til overtrekkjakker.
Vi hadde i kveld tre utgaver som ble måtet på i kveld.
Her ser vi Hege og John som har falt for den letteste eksemplaret. Den var svært lett og hadde hette. Det ble stor enighet om at denne var best og utfylte de to andre vi hadde. Vi gjør en vri i farge og satser på den som vises best som Hege har på seg. Det blir naturligvis logo på den. Vi kommer tilbake til evt. bestilling senere.

En flott treningskveld var dermed komplett!