O-avdelingens festaften under juleavslutninga onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Des 2019


Tradisjonen tro avsluttes året 2019 for o-løpere i Melhus med juleavslutning i Brekkåsen idrettsbarnehage onsdag 11. desember kl 1830.

Det er også tradisjon at Audun K har regien for vårt korte, men svært varierende jule-o-løp. Her har det vært ulike overraskende opptrinn som vi ikke er vant med i seriøse o-løp. Det kunne være rare symboler, rebus eller at kartet ikke er helt i vater. Litt for o-teknikken, men mest for moro. Fra sikre kilder kan det meldes at vi enda en gang kommer vi til å få noen rare opplevelser i løpet - var det noen med postene? - var det noen med kartet?. Nei, mer vites ikke. Det beste er å være nysgjerrig å møte opp kl 1830 med uteklær, sko og hodelykt!!

Etter løpet serveres livgivende gløgg av Hege m.fl. Det står ikke på!

Kjell Rune serverer også, men det er mest sannsynlig bilder og videoer fra året som har gått. Vi får mange fine opplevelser i reprise vil vi tro!

Så til slutt kommer det en sermoniell avdeling: Vi skal dele ut Det Gylne Kompass til noen som har gjort noe uvanlig til o-løper å være. Kandidat er utpekt, men det er strengt hemmelig hvem det er! Så for andre gang blir blir Årets Gull-O-Sko delt ut. Det er en vandre-pris og utdeler er den som har hatt denne tittel i år nemlig Stein Ivar. Eg den nye vinner er: Det er en virkelig en hemmelighet!

Med så mye usikkerhet og spenning er det best å møte opp onsdag kveld på Brekkåsen kl 1830!