Yrende o-liv ved skolene onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Mar 2019


Melhus hadde invitert klubbene i kretsen til kveldsamling for Hovedløpsprosjektet 2019. Atle hadde lagt to løyper der lang løype hadde fire sommerfuglvinger og kort tre sommerfuglvinger. Løypene var konsentrert på skoleplatået mellom Hølondvegen, Bøndenes-svingen og Remakrysset og hadde felles post i bakgården ved videregående skole og start/mål ved hovedinngangen.

55 løpere var i aksjon og de fleste var ungdommer i prosjektet, men vi i Melhus hadde lagt onsdagtreninga til samme plassen i de samme løypene. Ved bruk av sommerfugl blir løpsområdet innsnevret og løperne kan fordeles i flere løyper samtidig og det blir god spredning. Til slutt skal alle løpere ha løpt alle løypene og postene skal være tatt i samme rekkefølge.

For ungdommene var det å skifte om svette klær og få seg en matbit som var pizza tatt fra Pizzabakeren rett over elva. Elegant dette i forhold til de ivrige og spreke onsdags-trenerne som gjøv løs på styrketrening på matta i gangen i 1. etasje. Sesongen er ikke langt unna, så det er bare å stå på!

Resultater fra kveldens batalje kan sees her.