Slik kobler du sammen din GPS klokke til Livelox

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Feb 2019

Den beste erfaringen vi har med dataflyt mellom en GPS-klokke og Livelox er å gjennom STRAVA. Som vist under så går da dataen fra din Garminklokke til Garmin Connect som "snakker" med Strava. Dette skjer automatisk når du synkroniserer klokken. Deretter må du importere ditt GPS-spor til Livelox. For en Polarklokke så går dataflyten gjennom PolarFlow til Strava. Vi har konsntrert oss om Garmin og Polar, men men kan også bruke andre GPS-klokker.

Bruk STRAVA

Vi har laget en beskrivelse over hvordan du kobler Strava til din GPS-klokke, og hvordan du laster opp en rute fra Strava til Livelox.

Bruk GPX-fil

Hvis du ikke ønsker å bruke Strava så er alternativet å importere en GPX fil i Livelox. Se bildet over dataflyten under. Vi har laget en blogg som beskriver hvordan du laster du ned en GPX-fil fra Garmin Connect, PolarFlow eller Strava. Når du har gjort det så kan du laste opp GPX-filen til Livelox.

Direkte oppdatering

Hvis du deltar på et o-løp hvor du et påmeldt i Eventor så kan du få ditt GPS-spor til å legge seg automatisk inn i Livelox. For å få til dette så må du koble sammen Strava til Livelox.  Se dataflyten i bildene under.

Har du en Polar klokke så kan du koble sammen Polar Flow til Livelox.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.