KM mellomdistanse i Skjetnemyra i dag ble et vellykket arrangement

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Mai 2019


229 påmeldte løpere ble det til slutt på våre lister under KM i dag i Skjetnemyra og 212 av disse startet til slutt. Audun B hadde lagt 9 løyper fra 1 km for de minste og mest uerfarne til neste 5 km for sprekeste og hvasseste i herreklassen. 

Det var bare godord å høre fra alle som kom inn - også fra de som ikke fikk det til med orienteringa denne dagen. Terrenget i Momarka er ganske lettløpt til Trøndelag å være og noen av det bedre vi kan by på i Melhus. En del stigning var det, noen myrer som var tunge og mye blåbærtuer i skogen gjorde det nokså sugende tross alt. Audun hadde i tillegg lagt inn mange gode o-momenter som fordret god o-teknikk. Hege snappet opp dette fra deltagerne: «Virkelig artige løyper», «variert terreng løypene var lagt i», «nesten nytt område hver gang vi er borti her» og «hils løypeleggern og si det var supre løyper» var kommentarer som jeg hørte iallefall!Arenaen tar form lørdag ettermiddag.

Søndag var det full betjening av alle funksjoner. Atle sjekket poster, Marit, Hanna, Marte og Morten rykket inn i kiosken og dirigerte biler, Atle, Stein Ivar og Eivind var på plass i sekretariatet, Ivar, Audun K, Trine og Kåre inntok to startplasser og Hege bestyrte premiebordet. Over det hele svevde løpsleder Kjell Rune og gjorde alt og ingenting. Vi fikk også Røde Kors med oss som del av en byttehandel med de til neste helg.


 Dagens yngste deltager bli sendt ut av Ivar og stempler ikke lenge etter i mål. Ett skikkelig Små-o-troll!Kåre har nettopp tatt imot den første løperen i mål. Heia!

Kristoffer var tidlig ut i skogen i dag. Dette var dagen ikke bare for o-løp, men også konfirmasjon - gratulere til Lerli`s.

Arenaen er klarert for premieutdeling. Et herlig samling av gammel og ung i tar det helt med ro.

Her fra medaljeseremonien til D21-.Vi trodde at vi hadde for små premiepaller helt til vi kom på at vi hadde med o-løpere å gjøre - god balanse og godt samarbeide!
I midten er vinner Anna Ulvensøen, t.v. Ingunn Egeberg Vari og t.h. Ronja Bjørklund alle fra NTNUI.

Vi har masse bilder under Bilder fra løpet. Se også Trønderbladets bilder fra løpet her.

Resultater kan du lese på Brikkesys.

Vel blåst denne gangen også!

............... blåst og blåst! I følge Kåre var det bare en ting som sviktet i dag: Værmeldinga slo ikke til - vi fikk mye sol!