Medaljer og gode prestasjoner i langdistansen i Midtnorsk mesterskap

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Aug 2019


2. dag av Midtnorsk mesterskap gikk fra Selbuskogen skiarena. Dagens øvelse var langdistanse i typisk trøndersk terreng med myrer og skogåser i området som skiløypene går.

Etter en solid frokost på Selbu camping ved utløpet av Garbergelva i Selbusjøen tok vi peiling på arenaen i god tid før start. Telt kom opp og startnummer ble montert på brystet og kart til de yngste ble studert og gode råd ble gitt.

Løypene var av ulik vanskegrad, men kunne også variere noe etter hvor løypene gikk i terrenget. De fleste syntes det var tunge løyper i myrer og bratte bakker.

Bildene viser premierte dyktige, unge rekrutter. Erik ikke var med på bildene. Alle med kjempeinnsats med plasseringer fra 2. til 4. plass i sine klasser!

De noe eldre utøverne hadde varierende resultater, men de aller fleste var godt fornøyd med dagen. Resultater kan leses her. For Melhus er disse samlet her blant klubbene.

Etter en kald avrivning i Selbusjøen (flertallet av oss feiget ut tok dusj) gikk vi til Langseth kro hvor det var både buffè eller pizza som smakte godt etter en anstrengende dag. Når dette skrives er det mye igjen av kvelden - trolig blir det ikke langkveld, for i morgen starter stafettene kl 1000. Da skal for øvrig Jenny, Johannes og Sigurd løpe langkonkurranse for Melhus. Ellers stiller vi med et H135-lag og ett Mix-lag.

En lang og innholdsrik o-dag er snart over - dette var moro!

Se et rikt utvalg av bilder fra MNM, lang-arenaen og campingen ved Selbusjøen.