Seier i karusellen 2019!

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Sep 2019


Her er noen av troppen som deltok i stafettkvelden i Børsa i kveld. Vi var 33 løpere i løypene med, mot Leik sine 21. Da sier det seg selv at vi tok både seier for kvelden og naturligvis for hele sesongen. Gratulere alle sammen!

Her er slutt-tabellen i årets OG-karusell.Resultatene kan leses her. Det er et resultat i stafetten som ikke har vært bedre på mange år. Vi slo Leik med nesten 600 poeng tilsammen med stafett og individuelt og vi var nær ved å være beste lag i stafetten. Skikkelig flott!

Moro var det at våre rekrutter holdt hodet kaldt og løp fine løp, der vi etter 1. veksling hadde 2., 3. og 4. beste lag (Trollelg ikke medregnet). Det ble resultatet i mål også.

Dermed ble det drøyt 1200 poeng mer enn Leik  i årets OG-karusell og det første nappet i pokalen som Johannes holder. En stor lagseier!

Følg linken til bildene under og legg merke til starten av stafetten med Oskar Andren i teten foran vår tre løpere. Slik er orientering med elite og amatører på samme startstrek - det er helt spesielt. Det kan kan være noe skremmende også å stille på lag med to løpere på landslagsnivå, men Odne Sundet klarte det fint.

Da er det bare å takke oss selv med lagseier sammenlagt for 2019. Det har til tider vært spennende, men vi har mobilisert til gangs i alle løp og holdt unna et Leik-lag som var sulten på å ta oss. Denne knivinga gjør virkelig at folk møter opp og vi har i år et godt snitt i karusellen.

Nyt synet av pokalen som nå vil få et merke med Melhus på seg - første av tre napp. Pokalen er fin den, men vi mangler bare to napp. Vi starter oppkjøring til det med løp på Fremo til uka!

Mange bilder får du her.