Regn og skodde i Vassfjellet

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Okt 2019

Regnet ser ut til å forfølge våre nattløp i høst. Onsdag kveld var det ikke meldt en dråpe, men straks PC'n ble slått opp under åpen himmel på Prestbakkan begynte det å dryppe. Teltet hadde ikke blitt med, så en paraply gjorde nytten som tak over datautstyret. 

17 personer ble registrert, og dro ut i sine løyper. Dette er de tøffeste av de tøffe, som stiller opp uansett værOg som ikke bryr seg om at stier blir bekker og myrer er blaute til knærne. Heller ikke at skodda kommer sigende, slik at lyset fra hodelykta stoppet i en vegg. 


Hele ni av de 17 deltok i nybegynnerløypa, både unge og voksne. Imponerende! Nybegynnerløypa var ekstra lang, og det var matstasjon med frukt undervegs.


 

Ski-trener Simen har stort sett erfaring fra tur-orientering bare, men kom på løpet, og lot seg ikke stoppe i å velge den lengste og vanskeligste løypa. Han ble spådd ei tid på rundt en time, men fullførte langt raskere, og hadde passert minst en av ræserne våre mellom to poster. Han kom godt fornøyd i mål og kunne nyte kaffe og kaker, og skjemtet med at han hadde valgt feil idrett i ungdommen. Vi håper å se Simen på nye løp, og noen snakket sammen om skiorientering på Melhus.

 

Neste uke er det nytt treningsløp i nattorientering, med Kjell Rune som løypelegger fra Valshaugen.